Gabbe hand i håret vit brun 1900x700-poloroid Portrait -4554

Schipper | Stilren Design med Karaktär

Schipper| Skandinaviska klockor | Stilren med karaktär

MINIMALISTISK & RENA LINJER

Vi vill knyta våra klockor och Schippers varumärke till vår nordiska identitet. Skandinavisk stil betyder för oss slät, enkel och minimalistisk design med rena linjer. Och istället för lyx går vi in för smäcker funktionalitet.

STILREN & FUNKTIONELL

Minimalistisk och rena linjer med utbytbara armband. Ett nytt klockband kan förändra både utseendet och känslan hos klockan mer än man tror. Alla våra klockor kommer med klockband med fjäderstift. Så kan du variera din klocka efter dagens klädstil.

NORDISK ESTETIK

Vår klockar designas i skandinavisk stil, inspirerat av dansk inredning, svensk natur och norsk livsstil. Enkla, minimalistiska och rena linjer.

RUBUSTA URVERK

En klocka du kan lita på. Vi har Japanska urverk i våra Black Line klockor som erbjuder hög mekanisk kvalitet och är idag bland de populäraste urverken i världen.

ORANGE ORIGINAL

Vi har ett litet orange märke på framsidan av våra klockor. Punkten för femslaget är orange. Orange står för glädje och kreativitet. Orange frammanar starka känslor och passion. Det står för värme, beslutsamt, nöjen och frihet.

Schipper Black Line

PLATT & MINIMALISTISK

Vi tycker att klockbranschen handlar alldeles för mycket om status. Vi försöker återspegla “Skandinavisk enkelhet” i vår design och vill dra tillbaka klockan. Med enkla, minimalistiska och rena linjer och som fungerar på “gammalt och hederligt vis”. Våra klockor är designade av vår egen designer. Enkel i vitt, svart och med en liten orange detalj.

SNYGG FÖR HON & HAN MED HÖGKVALITÉ JAPANSK URVERK

Vi använder ett japanskt Miyota Precision Quartzurverk från en av de främsta tillverkarna inom klockbranschen. Detta är en av de vanligaste tillverkningsmodellerna i klockvärlden och det är bara få klocktillverkare som tillverkar sina egna urverk.

TUNNA LÄDERBAND AV HÖGSTA KVALITET

Läderbanden är gjorda av läder från kohudar.

Scandinavian Design Watches | Schipper Vansjø

KLOCKOR I SKANDINAVISKA STILEN

Påverkad av danska interiörer, svensk natur och norsk livsstil, designar vi våra klockor på det skandinaviska sättet. Vi strävar efter att koppla våra klockor och märket Schipper till vår egen nordiska identitet. Den skandinaviska stilen för oss avser en platt, enkel och minimalistisk design med rena linjer. Och istället för lyx har vi fokus på stilren design.

LÄTT UTBYTBARA KLOCKBAND UTAN VERKTYG

Alla våra klockband har ett fjäderstift. Så byter du själv klockbandet på nolltid och skapar du enkelt en ny look. Välj kombination och ditt uttryck!

VATTENSKYDDAT

Schipper Black Line är vattentskyddad 3 ATM/30 meter. De lämpar sig för vardaglig användning. Tåliga mot vattenstänk/regn.

Kortfilm

DESIGNPROCESSEN

Scandinavian Design Watches | Schipper Design
Schipper| Skandinaviska klockor | Stilren med karaktär
Scandinavian Design Watches | Schipper Design