Scandinavian Design Watches | Schipper Vansjø

sTILRENA, mINIMALISTISKA OCH äKTA

din Identitet | Din Karaktär | Ditt Uttryck

Schipper står vi för äkta klockor med stilren och minimalistisk design. Vår ambition är att återspegla den genuina skandinaviska enkelheten i varje skapelse, och att föra tillbaka tidens värde till en mer traditionell och autentisk upplevelse. Med enkla, rena linjer och funktionalitet som fungerar på gammaldags hederligt vis, skapar vi klockor som inte handlar om status utan om tidlös elegans. Vi tror att klockbranschen behöver en förnyelse och vi strävar efter att erbjuda något annorlunda. Alla våra klockor är noggrant designade av oss, vilket garanterar en unik touch och en djup förankring i vår vision om skandinavisk enkelhet och autenticitet. Utforska vårt sortiment och upplev skillnaden med Schipper – där tidlös design möter genuin kvalitet.

Black Line: 40mm i diameter med svart boet i sandblästrat stål. Stilsäkert och tidlöst. Platt och minimalistisk i vit eller svart urtavla och med en liten orange detalj. Med matchande släta armband av läder, mesh eller nylon. Högkvalité urverk från Japan. Black Line passar han och hon.

Dem senaste klockorna vi har designad och lagt till i sortimentet är något mindre i storlek, 36mm. Det är vår Silver Line. Boett i silverfärgad sandblästrat stål. Och en urtavla med rundare former. Högkvalité urverk från Schweiz. Safirglas. Kommer med silver mesh klockarmband eller olika färger högkvalité läder.

Vill du läsa mer om hur vår traditionella skandinaviska design startade? Tryck här! Vi håller till på Sveriges västkust. Vi säljer uteslutande online genom denna officiella Schipper Watch webbshop. Vi skickar direkt från vårt lager i Sverige.

Schipper NEW AESTHETIC | Sunburst White
Schipper| Skandinaviska klockor | Stilren med karaktär